Profilfoto 1


Hvem er jegJeg hedder Mette Kirstine.

Jeg brænder for at arbejde med børn og unge, og har arbejdet med denne målgruppe i 14 år, som folkeskolelærer.

Da jeg ved, at jeg kan gøre en forskel, og skabe den gode nære relation, har jeg specialiseret mig indenfor hypnoterapi, vejleder i angsthåndtering og coaching. 

Jeg arbejder som konsulent rundt i landet, hvor jeg hjælper skoler med angsthåndtering, og skolevægring, men jeg har en lille praksis i Aalborg centrum, hvor jeg også laver 1:1 forløb med børn/unge, 2-3 dage om ugen. 

Når du tager kontakt til mig, så følger jeg med jer hele vejen, og tilpasser det enkelte forløb, til netop dit barn/unge menneske.

Det vil sige, at jeg følger op på vores session efter hver aftale, hvor jeg skriver til jer. Jeg har unge, som har det bedst med en "walk'n talk" den første gang, så de ikke skal sidde stille. Dette er også en mulighed.  

Hvis du har spørgsmål før, under eller efter forløbet, vil jeg altid være behjælpelig med at svare dig.  

Jeg behandler med nærvær, humor og kærlighed <3

Kontakt mig for en gratis uforpligtende forsamtale, for at afklare, om jeg kan hjælpe netop dit barn, eller unge menneske.


Uddannelser:

- Vejleder i angsthåndtering (CoolKids)

- Certificeret Hypnoterapeut 

- Neokognitiv terapi

- Certificeret Coach: NLP (+ Børn og Unge coach)

- Certificeret kostvejleder

- Uddannet folkeskolelærer 2009

- Uddannet i akupunktur (BMS i 2016)


- Kursus i ungecoaching

- Kursus i hypnose specielt for børn og unge

- Kursus i "Den gode forældrevejleder"


ISAHT certificeret Hypnoterapeut uddannelse - Overskud til mere!Hypnoseskole med professionelle, prisvindende certificerede instruktører


Jeg er medlem af foreningen for hypnoterapeuter i Danmark (FHHD), og følger hele tiden med indenfor den nyeste viden, samt kurser. "På et tidspunkt i dit liv, bliver det mere risikofyldt ikke at tage chancen til forandring, end ikke at gøre det..."